Inloggen

Werkvoorbereider Interieurbouw | Autocad | 2.700 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een specialist in interieurbouw.
Wij werken met passie en enthousiasme voor interieurbouw. Als jij ook die passie hebt en houdt van een uitdaging, dan zit je bij ons goed.

Functie

Werkvoorbereider Interieurbouw | Autocad | 2.700 – 4.000 | Werkvoorbereider

Voor de vacature als Werkvoorbereider Interieurbouw Moergestel Autocad ga je het volgende doen:
De Werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het voortraject van al onze Projecten. Hij/zij zorgt ervoor dat er voldoende materieel en mensen aanwezig zijn om de Projecten uit te voeren. Tijdens de uitvoering van een Project houdt de werkvoorbereider als “assistent Projectleider” tevens de voortgang in de gaten, houdt contact met de evt. onderaannemers en/of leveranciers en stuurt bij daar waar nodig. De werkvoorbereider controleert en past de werktekeningen zelfstandig aan. Hij/zij werkt daarbij de meest effectieve werkmethode uit passend bij het Project. Hierbij uitgegaan van duidelijke en inzichtelijke volgordes. De werkvoorbereider stelt een Projectplanning op in communicatie met de Salesmanager en of Projectleider. Hij/zij bewaakt de voortgang van het Project en let nauwlettend op de kosten. De Projectadministratie wordt daarbij strikt bijgehouden en gespiegeld aan referentieprojecten. Zodoende blijven de Projecten altijd in de pas. Tussentijds is er veelvuldig contact met de uitvoerende teams, de eindverantwoordelijken en evt. externe partijen.


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider Interieurbouw, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Werkvoorbereider

“Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

  • De werkvoorbereider heeft een afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van (interieur)bouw, timmerwerken en/of Projectleiding. Liefst aangevuld met een opleiding/diploma Autocad.
  • Hij/zij heeft duidelijk en aantoonbare ervaring in soortgelijke functie en heeft bij voorkeur al ervaring als Projectleider in de (interieur)bouw sector.
  • Competenties: Analytisch, Calculerend, Communicatief vaardig, Representatief, Besluitvaardig Zelfstandig, Mogelijk leidinggevend, Samenwerkend, Planmatig werkend en structurerend sturend.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Wij zoeken met nadruk een pragmatische vakman die ambitie heeft om verder te groeien en beschikt over een groot innovatief vermogen.
  • Je woont in de omgeving van Moergestel, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Werkvoorbereider Interieurbouw

Meer vacatures in de stad
Moergestel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.