Inloggen

Werkvoorbereider Renovatie Nieuwbouw | Bouw | 3.100 - 4.300

Organisatie

Wij zijn een middelgroot bouwbedrijf, gericht op woningbouw en utiliteitsbouw. Het gaat om nieuwbouw, verbouwing en renovatieprojecten.
Wij zijn een familiebedrijf dat sterk betrokken is op onze medewerkers en klanten. Medewerkers krijgen bij ons veel ruimte om zich te ontwikkelen.

Functie

Werkvoorbereider Renovatie Nieuwbouw | Bouw | 3.100 – 4.300 | Werkvoorbereider

Voor de vacature als Werkvoorbereider Renovatie Nieuwbouw Goor Bouw ga je het volgende doen:
Als werkvoorbereider bij bekleed je een belangrijke functie; jouw werkbegroting, inkoop, planning en overige voorbereidingen bepalen voor een groot deel het succes van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van grote en kleine projecten en het in kaart brengen van alle risico’s, kansen en bijzonderheden. Hierbij werk je nauw samen met de projectleider en uitvoerder. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. Je taken (onder andere): Het voorbereiden en begeleiden van nieuwbouw en renovatieprojecten; Technische tekeningen lezen, interpreteren en vertalen naar de bouw; Opzetten en uitwerken van de planning; Inhoudelijk en technisch beoordelen van offertes van onderaannemers en leveranciers; Voorbereiden van inkoop en vastleggen van inkoopcontracten; Signaleren en documenteren van meer- en minderwerk; Het opstellen van werkbegroting, inkoopoverzicht en kostenbewaking; Het lezen en ontwerpen van projecten in Revit.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider Renovatie Nieuwbouw, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Werkvoorbereider “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

Opleiding HBO bouwkunde; Minimaal twee jaar ervaring als werkvoorbereider; Ervaring/ affiniteit met Revit is een pré; Actuele kennis rondom Bouwbesluit; .
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Gestructureerd en planmatig kunnen werken; Uitstekende communicatieve vaardigheden; In staat om verbanden te leggen en samen te werken; Een proactieve houding.
Je woont in de omgeving van Goor, Hengelo, Almelo, Haaksbergen en Enschede.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Werkvoorbereider Bouw

Meer vacatures in de stad
Goor

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.