Inloggen

WO Software Ontwikkelaar Algoritmen | C# Python | 3.500 - 5.500

Organisatie

We ontwikkelen, verkopen en onderhouden geavanceerde metrologie machines, waarmee chipmakers de functionaliteit van hun microchips kunnen verhogen. Dit leidt tot kleinere, krachtigere consumentenelektronica.
We hebben een toegewijd team in het ontwikkelen en leveren van deze geavanceerde metrologie systemen aan onze klanten. Je werkt met de allernieuwste technologieën. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

WO Software Ontwikkelaar Algoritmen | C# Python | 3.500 – 5.500 | Software Engineer

Voor de vacature als WO Software Ontwikkelaar Algoritmen Rotterdam C# Python ga je het volgende doen:
Voor deze systemen ontwikkelen, testen, integreren en kwalificeren we de volledige softwarestack, van een laag niveau van ingebedde besturing tot een gebruikersinterface op hoog niveau en communicatie met de fabriek. Er is een software control framework in ontwikkeling en we zijn op zoek naar software engineers die kunnen helpen bij het ontwerpen, schrijven en testen van belangrijke componenten in het framework. Je bent ook verantwoordelijk voor de integratie en kwalificatie van deze componenten, evenals die delen van de stapel die door onze partners zijn ontwikkeld. Naast besturingssoftwarefuncties moeten ook complexe algoritmen worden ontworpen en geïmplementeerd voor datareductie en beeldherkenning. We zijn op zoek naar een software engineer met de volgende verantwoordelijkheden en taken: o Evalueert vereisten voor verschillende subsystemen; o Evalueert ontwerpen voor subsystemen, vooral controleren of de ontwerpen voldoen aan de gekozen; architectuur en faciliteitsinterfaces en “standaarden”; o Voor sommige geselecteerde subsystemen vertaalt die vereisten naar ontwerp; o Schrijft en test de software voor verschillende subsystemen; o Ontwerpen van codes en testsoftware voor testopstellingen; o Problemen oplossen met geselecteerde subsystemen en testopstellingen in geval van een storing; o Creëert de juiste documentatie tijdens dit ontwikkelingsproces; o Werkt nauw samen met de software-systeemarchitect; o Interfaces met subsysteemontwerpers en interne klanten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde WO Software Ontwikkelaar Algoritmen, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Software Engineer “python developer, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper”.

Functie eisen

De Software Engineer die we zoeken heeft ten minste 5 jaar ervaring met complexe algoritmen voor gegevensverwerking (analyse en transformatie), real-time software, besturingssystemen en GUI, bij voorkeur in de halfgeleiderindustrie.

Jij hebt:

 • Masterdiploma informatica of technisch georiënteerd met 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige rol. Het is een plus als je ervaring hebt met mechatronische systemen.
 • Kennis met complexe algoritmen voor gegevensverwerking, real-time software en besturingssystemen
 • Ervaring met C # en Python.
 • Ervaring met applicatielagen, bijvoorbeeld communicatie via de HAL-laag, systeem toepassingssoftware, kalibratiesoftware, prestatie- en diagnostische software, error handling software, veiligheidsprocedures, ophalen en verzenden, simulatiemodi.
 • GUI, inclusief maar niet beperkt tot receptbehandeling en -verwerking door de operator of via een geautomatiseerde interface, communicatie met operator, gebruiker / operatorprocedures, productie en service / test / diagnostische modi, service- en onderhoudsprocedures, data visualisatie • Ervaring met leveren volgens een gegeven architectuur
 • Ervaring met processen voor continue integratie en configuratiebeheer
 • Directe ervaring met het leveren van software aan klanten.
 • Ervaring in het werken in een multidisciplinaire en snel evoluerende engineeringomgeving, in contact met klanten, leveranciers en de andere ingenieurs van ons bedrijf.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Is een “teamspeler” met sterke interpersoonlijke vaardigheden en kwaliteit-oriëntatie.
 • De mogelijkheid om snel technische kennis te vergaren uit documentatie en on-the-job training en is in staat om technische problemen grondig te onderzoeken (analytisch en hands-on in een laboratorium of in een cleanroom-omgeving).
 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en in staat zijn om resultaten op tijd te bereiken.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken.
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda, Breda en Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Python Developer

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.