Inloggen

WTB Leidinggevend Gevelinstallaties | Solidedge | 3.500 - 4.800

Organisatie

Wij zijn specialist op gebied van gevelsystemen. Denk aan valbeveiliging, gevelonderhoudsinstallaties, hangbruginstallaties en steigersystemen. Deze installaties ontwerpen en produceren wij zelf, en vinden hun weg over de hele wereld.
Wij houden van een informele sfeer met korte communicatie lijnen. Onze Engineers delen graag hun kennis met jou.

Functie

WTB Leidinggevend Gevelinstallaties | Solidedge | 3.500 – 4.800

Voor de vacature als WTB Leidinggevend Gevelinstallaties Gorinchem Solidedge ga je het volgende doen:

 • Het engineeren en construeren van complete installatieconcepten voor gevelonderhoudsinstallaties (building maintenance units) met gebruikmaking van 3D CAD systeem en FEM berekeningen.
 • Bedenken in teamverband van een innovatieve oplossing in de vorm van een machine om de gevel van een gebouw met complex ontwerp te onderhouden. In de regel zijn deze gebouwen hoger dan tweehonderd meter of constructies met een zeer bijzondere vorm.
 • Met het engineeringsteam vervaardig je alle werktekeningen, stuklijsten en berekeningen om het technisch dossier compleet te maken.
 • Het na opdracht vervaardigen van alle benodigde werktekeningen, stuklijsten, berekeningen en de van toepassing zijnde gedeelte risico inventarisatie en/of opstellen van het technisch constructie dossier voor het betreffende product.
 • Het afstemmen van het ontwerp mbt elektrotechnische aspecten.
 • Het ondersteunen van Assemblage bij technische vragen, bespreken van suggesties van Assemblagecollega’s voor verdere verbeteringen op constructief, assemblage, service- en gebruikersvlak, mate van standaardisatie en kostentechnische aspecten.
 • Het beantwoorden van technische vragen van intern Sales Engineering, Structural Engineer, Projectleider en Monteurs Assemblage en extern van de opdrachtgever.
 • Het verzorgen van een toegankelijke (digitale) archivering (o.a. Solid Edge database en standaard onderdelen) en oplevering van het technisch constructie dossier.

In de rol van Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor het concept van een gehele machine. Hierbij werk je in team verband en geef je sturing aan de uitvoering van de werkzaamheden van andere engineers en tekenaars. De assemblage van de machines vindt ook plaats op het hoofdkantoor. Dit maakt dat je korte tijd na de engineering, het resultaat kunt zien. Deze dynamiek tussen assemblage en engineering is uniek en heeft tot gevolg dat ons bedrijf steeds weer innovatieve BMU’s kan ontwikkelen. Onze klanten bevinden zich in het buitenland. Onze communicatie intern is veelal Nederlands en extern doorgaans Engels.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde WTB Leidinggevend Gevelinstallaties, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

 • Een afgeronde technische opleiding,gericht op werktuigbouwkunde, minimaal op HBO niveau met enige jaren relevante werkervaring (machinebouw) in een professionele en commerciële organisatie.
 • Beheersing van 3D engineering met Solid Edge, AutoCAD, MS Office.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van MathCad en Femap is een pré.
 • Je voelt je prettig in een internationale omgeving en je presteert optimaal in een ambitieuze setting.
 • Je bent flexibel, doorziet structuur en processen snel waardoor je de zaken snel kunt overzien.
 • Je zet je graag in voor doelstellingen, bent ambitieus en gemotiveerd.
 • Het stellen van prioriteiten is een vanzelfsprekendheid voor je.
 • Je legt en behoudt gemakkelijk contacten en bent goed in staat te schakelen.
 • Je woont in de omgeving van Gorinchem, Nieuwegein, Vianen, Culemborg, Geldermalsen, Tiel, Dordrecht, Sliedrecht en Breda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Lead Engineer Mechanical

Meer vacatures in de stad
Gorinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.