Inloggen

WTB Monteur Machines Mechatronica | Onderhoud | 2.400 - 3.100

Organisatie

Wij zijn groot geworden met het bouwen van staalconstructies, het mechanisch bewerken van metalen en kunststoffen (verspanen) en het ontwikkelen en bouwen van speciaalmachines. Complexe uitdagingen vormen de drijfveer van onze organisatie.
Naast een flexibele en servicegerichte instelling is een hoog kennisniveau dan ook vereist. Onze medewerkers zijn op een hoog opleidingsniveau werkzaam en volgen steeds de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Wij hebben moderne werkplaatsen met hoogwaardige machines.

Functie

WTB Monteur Machines Mechatronica | Onderhoud | 2.400 – 3.100 | Onderhoudsmonteur

Voor de vacature als WTB Monteur Machines Mechatronica Terneuzen Onderhoud ga je het volgende doen:
Technische functie die gericht is op montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/ of installaties (op locatie van de klant). Onder apparatuur en/ of installaties worden uiteenlopende productiemachines of productielijnen verstaan. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch van aard.

Doel functie: Het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van een breed scala aan apparatuur en/ of installaties (op locatie van de klant) volgens gegeven instructies of richtlijnen. Voorbeelden van taken binnen de functie:

 • Service en onderhoud metaal: Afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur. Onderhoud van componenten, motoren en apparatuur. Op maat zagen of afkorten. Oplossen van technische storingen en problemen. Repareren (en onderhoud) (defecte) onderdelen. Schoonmaken en onderhouden van machines. Uitvoeren van en assisteren bij onderhoud. Verhelpen van storingen. Vervangen van defecte onderdelen en componenten.
 • Service en onderhoud algemeen: Bewerken van materialen. Opmeten van te repareren onderdelen of constructies. Uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud.
 • Machinebouw: Aanbrengen van bekabelingen. Aanbrengen van technische modificaties. Assembleren van deelproducten en halffabricaten. Instellen en bijstellen van machines gereedschappen. Monteren en opbouwen van machines en apparaten. Monteren van systemen en componenten. Op- en ombouwen van apparatuur.
 • Demontage: Afvoeren van halfproducten. Afvoeren van schadelijke stoffen en hulpstoffen. Demonteren van constructies en apparaten. Demonteren van onderdelen componenten.
 • Overige: Kwaliteit, ARBO en milieu (KAM) (aanvragen van vergunningen, melden van storingen en afwijkingen, uitvoeren van werkplekinspecties, etc.). Leerlingenbegeleiding / praktijkopleiding (bewaken, sturen en evalueren van leerproces, coördineren van praktijkopdrachten, etc.). Ontwikkeling (bijhouden en uitbreiden van vakkennis, delen van vakkennis met collega’s, etc.). Organisatie van eigen werk (registreren van gewerkte uren, controleren en meten van eigen werk, opruimen en schoonmaken van de werkplek, etc.). Overleg en afstemming (overdragen van werk, deelnemen aan werkoverleggen en/ of toolboxen, informeren van en samenwerken met collega’s, etc.).
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde WTB Monteur Machines Mechatronica, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Onderhoudsmonteur “Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer”.

Functie eisen

 • Kennis gelijkwaardig aan MBO niveau 3 (opleidingen; constructiewerker, eerste monteur mechatronica of werktuigbouwkunde), aangevuld met cursussen en/of trainingen.
 • Minimaal 9 a 12 jaar werkervaring.
 • Werkt volgens het bedrijfsreglement, VCA ** veiligheidssysteem en ISO kwaliteitssysteem.
 • Bezit een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Dient deel te nemen aan onze consignatiedienst t.b.v. één van onze klanten.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je gaat flexibel, vakkundig, samenwerkend en klantgericht te werk. – Is tot staat complex, zelfstandig en fysiek werk te verrichten.
 • Je woont in de omgeving van Terneuzen, Middelburg, Goes, Hulst en Axel, Vlissingen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.100 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur Machines

Meer vacatures in de stad
Terneuzen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.