Inloggen

WTB Productie Ontwerper Luchtvaart | Processen | 3.100 - 4.700

Organisatie

Wij ontwikkelen en produceren speciale tooling voor de internationale luchtvaart en automotive industrie. Wij werken met grote precisie. Onze producten worden gebruikt bij de bouw en inspectie van vliegtuigonderdelen zoals motorbehuizingen, staart, vleugel- en rompdelen. Wij zijn een modern en snel groeiend bedrijf met een platte organisatie. Bij ons heb je een zelfstandige functie met ruimte om je te ontplooien.

Functie

WTB Productie Ontwerper Luchtvaart | Processen | 3.100 – 4.700 | Production Engineer

Voor de vacature als WTB Productie Ontwerper Luchtvaart Borne Processen ga je het volgende doen:

Als Production Engineer werk je in de afdeling production engineering samen met CAD CAM programmeurs en Welding Engineering. Je maakt de vertaalslag van een tool ontwerp, naar de daadwerkelijke productie hiervan. Door middel van het beschrijven van de verschillende productiestappen (workbreakdown) leg jij het productieproces voor het maken van een tool vast. Als vertegenwoordiger van productie in het projectteam ben je als Production Engineer de schakel tussen het project team en de productie. Jij zal de vertaalslag van project naar productie en van productie naar project daadkrachtig en vakkundig moeten kunnen overdragen. Hierbij gebruik makend van de verschillende disciplines binnen je afdeling.

 • Deelnemen in de multidisciplinaire projectteams om hier jouw inbreng te geven t.a.v. projectplanning, maakbaarheid, optimalisatie, algemene afstemming, etc.
 • Bepalen van de productiestappen (Workbreakdown) voor de diverse producten in een project.
 • Uitwerken en begeleiden van de Workbreakdown tot een bewerkingsplan teneinde de activiteiten in productie zo vloeiend, efficiënt en foutloos te laten verlopen.
 • Uitzetten en bewaken van de diverse voorbereidende activiteiten, zodat een goed gedefinieerd werkpakket de werkvloer opgaat.
 • Vraagbaak mbt project specifieke sturing en begeleiding van de productie medewerkers en de andere engineers in het fabricageproces.
 • Inbreng van jouw creativiteit en technisch inzicht om de productietechnieken, processen en middelen (o.a. investeringen)continu te verbeteren.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde WTB Productie Ontwerper Luchtvaart, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Production Engineer wtb, ontwerpen, ontwerp, werktuigbouwkunde, werktuigbouwkundige, werktuigbouw, Engineering, Maakindustrie, Project Engineer, werktuigbouw, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een opleiding werktuigbouwkunde.
 • 3 jaar werkervaring in de maakindustrie.
 • Ervaring met ERP-systemen is een pré.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je woont in de omgeving van Borne, Hengelo, Enschede, Almelo en Lochem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Mechanical wtb

Meer vacatures in de stad
Borne

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.