Inloggen

WTB Projectleider Kranen | MBO HBO | 3.000 - 4.300

Organisatie

Wij zijn specialist op gebied van terminal automatisering en energie-efficiënte containeroverslag. Wij verbeteren de efficiëntie van elke logistieke beweging / handeling.
Wij zijn een internationaal bedrijf met prima vakmensen in huis. Zij delen hun kennis graag met jou.

Functie

WTB Projectleider Kranen | MBO HBO | 3.000 – 4.300 | Technisch Projectleider

Voor de vacature als WTB Projectleider Kranen Rotterdam MBO HBO ga je het volgende doen:
Als Technisch Projectleider geef jij functioneel leiding aan service- en onderhoudsmonteurs (gemiddeld 10-15 personen) en draagt zorg voor de gelijktijdige uitvoering van meerdere opdrachten binnen de kostprijs, kwaliteitsnorm, veiligheidsvoorschriften en tijdsafspraken. Je organiseert opdrachten voor inbedrijfstellen, service en onderhoud. Je bent voor deze afdeling verantwoordelijk om per project de werkzaamheden te bepalen en vast te leggen. Je verzorgt samen met de afdeling Engineering, Verkoop en Manager Operations de detail voorbereiding van het werk, de planning en de informatie voor Inkoop. Je stuurt meerdere opdrachten tegelijk aan en wel van aanvraag tot facturering (storingen, onderhoud, renovatie en modificatie). Je bepaalt in overleg met de Manager Operations de samenstelling van het team dat voor de uitvoering van de opdrachten wordt ingezet en tracht telkens verbeteringen in het team aan te brengen. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant als het gaat om lopende contracten, knelpunten, planning en aanvragen. Daarnaast ben je regelmatig op pad om bouwplaatsen te bezoeken om de voortgang, kwaliteit en oplevermomenten te bewaken. Vanwege jouw technische expertise ondersteun je de afdeling Verkoop bij het uitwerken van offertes t.a.v. technische aspecten. Als functioneel leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor het houden van personeelsbeoordelings- en functioneringsgesprekken en houdt je de uren bij van jouw medewerkers en deze procedure volg je op via SAP, het softwaresysteem waar wij mee werken.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde WTB Projectleider Kranen, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Technisch Projectleider wtb, ontwerpen, ontwerp, werktuigbouwkunde, werktuigbouwkundige, werktuigbouw, Engineering, Maakindustrie, Project Engineer, werktuigbouw, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

Afgeronde MBO of HBO opleiding met een technische achtergrond. Leidinggevende ervaring, Kennis van deze branche; producten, constructies, onderdelen en dienstenpakket (en de samenhang hiervan) Kennis van externe verplichten/ eisen als Arbo en Milieuwetgeving, Europese richtlijnen en contractuele eisen Kennis van veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften, evenals NEN-normen, ISO-voorschriften en VCA-normen Ervaring met het verwerken van informatie door Microsoft Office, applicatieprogramma’s en bedrijfsautomatisering Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je bent positief ingesteld en kunt op een positieve manier jouw medewerkers motiveren Je bent in staat om procesverbeteringen te herkennen en om deze om te zetten naar een praktische implementatie – Je vindt het leuk om jouw medewerkers te ondersteunen bij hun ontwikkeling Je hebt uitstekende communicatie skills en je bent een goede relatiebouwer Je kunt goed organiseren en de voortgang bewaken Je bent een teamplayer .
Je woont in de omgeving van Rotterdam, Delft, Gouda, Dordrecht en Spijkenisse.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Mechanical wtb

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Meer vacatures in Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.