Inloggen

WTB Werkvoorbereider | Metaalbedrijf | 2.700 - 4.200

Organisatie


Wij zijn een metaalconstructiebedrijf. Wij hebben uitstekende Engineers in dienst, die bestaande producten optimaliseren en nieuwe producten ontwerpen. Wij ontwikkelen complete machines voor de klant.
Bij ons werk je samen met prima vakspecialisten, die graag hun technische kennis met jou willen uitwisselen.

Functie

WTB Werkvoorbereider | Metaalbedrijf | 2.700 – 4.200

Voor de vacature als WTB Werkvoorbereider Veghel Metaalbedrijf ga je het volgende doen:
Je gaat als werkvoorbereider aan de slag in een uitdagende afwisselende functie, kort samengevat ben je bij ons verantwoordelijk voor de volgende zaken: De werkvoorbereiding op basis van klanttekeningen, vragen van klanten en eigen tekeningen. Het afhandelen van de orderadministratie en waar nodig archiveren. Het aannemen en invoeren van nieuwe orders in het ERP systeem. Het te woord staan van klanten; beantwoorden van diverse vragen. De overdracht van het “project” aan de planning/productie. Het verrichten van bestellingen betreffende materialen, bevestigingsmaterialen ed. aan de hand van gegenereerde inkoopbehoefte.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde WTB Werkvoorbereider, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: werkvoorbereider, werkvoorbereiding, mechanical engineer, werktuigbouwkunde, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

Een afgeronde MBO 4 opleiding werktuigbouwkunde of soortgelijk. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre. Kennis en ervaring in het werken met een 3D tekenpakket is een pre. Flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en beschikt over hele goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je voelt je thuis binnen een dynamische omgeving en bent daarom proactief en flexibel ingesteld.
Je woont in de omgeving van Veghel, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Oss, Uden.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie


Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Werkvoorbereider Mechanical

Meer vacatures in de stad
Veghel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.