Van WR.nl mag u meer verwachten

WR Werving.Selectie.Consultancy bestaat sinds 1989. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie voor professionals, en 26 jaar ervaring verder is daar niks aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van geschikte vacatures voor jou. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountingmedewerkers en Salesmanagers.

De snelle zoekmachine van WR

WR Academy. Informatie waarmee je verder komt!

WR is Nederlands eerste Werving en Selectiebureau met een eigen kenniscentrum: de WR Academy. Een ambitieus initiatief dat werknemers in staat stelt om zich verder te ontwikkelen en in te lezen in alle facetten van hun vakgebied.

WR kenniscentrum

We helpen mensen graag om te groeien en hun carrières in een stroomversnelling te zetten. Een van de middelen daartoe is het WR kenniscentrum, een unieke plek op internet waar men vakgerelateerde kennis op kan doen. Het is hier dat wij onze jarenlang opgebouwde ervaring en expertise omzetten in treffende artikelen die jou vooruit helpen. Zo kun je een beter beeld ontwikkelen van je eigen vaardigheden en deze overtuigend presenteren aan potentiele werkgevers.

Het kenniscentrum leeft en is constant in ontwikkeling. Naast kennisartikelen bezitten wij een gedegen collectie cursussen, op dit moment nog voornamelijk over financiële onderwerpen. 

Een korte greep uit de actuele inhoud: 

   • cursussen (SAP, IFRS/SOX, Excel, Accountview);
   • tips voor een succesvolle sollicitatie;
   • informatie over allerlei programmeertalen en frameworks;

En nog veel meer! Lees snel verder om zelf te ontdekken wat WR jou nog meer te bieden heeft.