Klantbeoordelingen

10
WR heeft mij uitstekend geholpen naar een nieuwe baan

De communicatie met Arjan was altijd goed en snel. Direct na mijn aanmelding bij wr.nl kreeg ik een reactie. Zij wisten al snel een aantal interessante vacatures voor mij te vinden. Tijdens de solicitatie-procedure hielden ze nauw contact met me over de voortgang, en of ze iets voor me konden doen. WR heeft mij uitstekend geholpen naar een nieuwe baan. Ik kan ze daarom van harte aanraden!

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Groningen
02-07-2022Daan Looijmans, Groningen
10
WR is duidelijk, goed en geen onzin

Arjan Sterkenburg van WR is lekker kort met tekst en uitleg. Hij komt snel met juiste connecties waarvan wij nu een met een positieve match hebben. Vandaag mijn contract ondertekend en dan zo snel mogelijk starten. WR vindt ik een aanrader als je werk zoekt en geen uitzend/detachering wil doen.

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Utrecht
25-03-2022Michel, Zeewolde
10
Snelle en persoonlijke service!

Ik heb in een behoorlijk snelle tijd een geweldige baan aangeboden gekregen via WR. WR luisterd goed naar jouw wensen en idealen en spelen daar goed op in! Kortom een goede organisatie die precies zoekt wat JIJ wilt

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Alkmaar
22-03-2022Ayhan Cantay, Naarden
10
Dolblij met mijn nieuwe baan!

Met dank aan Arjan Sterkenburg van WR.nl heb ik een nieuwe baan gevonden, waarmee ik zéér blij ben. Het communicatie met WR.nl alsook het verdere sollicitatieproces verliepen op rolletjes, en de contactmomenten met Arjan heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. Naar mijn mening is WR.nl een absolute aanrader! Een dikke 10!

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Maastricht
07-02-2022Dennis, Weert
10
Dankzij WR heb ik een nieuwe baan gevonden!

Vacature gevonden bij WR, zij hebben vervolgens goed geholpen bij het sollicatie-proces!

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Groningen
21-01-2022Felix, Steenwijk
10
Snelle reactie en snel een afspraak

Mijn contact met Arjan was erg fijn. Hij reageert snel en kundig en had ik ook snel een afspraak voor mijn eerste kennismaking bij een nieuwe werkgever. Hiernaast helpt hij goed met de aanbieding met je door te nemen mocht je hierover vragen hebben.

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Utrecht
23-12-2021Diederik van Haaften, Rhenen
10
Uitstekend

Ik heb een hele fijne samenwerking ervaren!

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Eindhoven
17-12-2021Gül, Helmond
10
Top Service

Ik ben een tevreden mens, ik heb een top baan kunnen bemachtigen dankzij het doorzettingsvermogen van Arjan Sterkenburg, hij heeft mij ontzettend geholpen en een goed salaris weten af te dingen bij mij nieuwe werkgever. Het was heel moeilijk voor mij om een baan te vinden, maar nu zit ik op mijn plek. Arjan, heel veel dank voor alle moeite en de top communicatie. Groetjes, Joshua Akoy

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Apeldoorn
03-12-2021Joshua, Lelystad
10
WR heeft gezorgd dat ik een nieuwe baan heb, ik ben er blij mee.

WR heeft gezorgd dat ik een nieuwe baan heb, ik ben er blij mee. Goede communicatie en acties. Niks mis mee. Aanrader.

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Apeldoorn
05-11-2021Diana, Utrecht
10
WR.nl Super bemiddeling voor een technische baan!

Eenvoudig en helder contact (E-mail, App, telefoon) door WR werving en selectie. Je reageert op een uitgezette vacature, je komt in contact. Zij stellen je voor doormiddel van je CV en regelen een gesprek. Wat mij betreft echt aan te raden, ik vond in korte tijd een hele mooi nieuwe werkgever! Goed geregeld!

Aanbevelen?
Ja
Beoordeling voor: WR.nl Werving en Selectie Utrecht
26-10-2021Niels, Harderwijk