Accountancy

Accountancy. Het specialisme van WR. Financiele detachering.

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig.

De wortels van WR liggen in de accountancy. Door dit specialisme trouw te blijven en zich daarin continu te verdiepen, is WR uitgegroeid tot Nederlands grootste detacheerder op financieel gebied.

Dat betekent voor onze opdrachtgevers dat zij altijd kunnen rekenen op de beste mensen uit het accountancy vak. Kandidaten met de juiste achtergrond, die dankzij het intensieve opleidingstraject perfect op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en regelgeving op financieel gebied. Als geen ander zijn zij in staat cijfers te controleren, analyseren, u daarover te adviseren en u daarbij te ondersteunen.

En dat brengt ons bij de menselijke kant van onze kandidaten. Het zijn doeners met meer dan uitstekende communicatieve vaardigheden. Een eigenschap die zwaar telt om te slagen bij WR en om perfect accountantswerk te kunnen afleveren. Want een accountant brengt vaak wel, maar niet altijd goed nieuws. En ook dan zal je de cijfers helder moeten kunnen toelichten.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.