W plus R Financiële Detachering

WR Financiële Dienstverlening is in 1989 als detacheringsbureau voor financieel personeel gegrondvest en inmiddels opgestuwd in de vaart der volkeren, uitgegroeid tot de grootste financieel detacheerder van Nederland.
Het bedrijf kent zo' n 2000 opdrachtgevers in uiteenlopende branches en sectoren (zowel profit als non-profit).

WR geeft VROEMMM aan je carriëre!!

Is het je al opgevallen? Het gaat weer goed. Na jaren van stagnatie durft Nederland weer te vroemen. We staan niet meer stil; ontplooien initiatief; hebben vertrouwen; spreken uit gelukkiger te zijn dan ooit. En WR vertaalt dat naar VROEMMM.
Dat hoor je overal. En steeds vaker. Bij ziekenhuizen, goede doelen en oliemaatschappijen. Bij reclamebureaus, in winkels en op advocatenkantoren. Bij banken, ICT-bedrijven, verzekeraars en bij leasemaatschappijen. Ja, zelfs ook bij sportclubs, bouwbedrijven en in de horeca. VROEMMM.
Daartoe geïnspireerd door de administrateurs, accountants, controllers, en salarisadministrateurs van WR Financiële Detachering, die dag in dag uit in heel Nederland vaart geven aan een keur aan bedrijven en instellingen. Een aanpak die gewaardeerd wordt en zijn vruchten afwerpt. Voor de inlenende bedrijven en instellingen, maar ook voor WR zelf. Want WR groeit; krijgt het drukker en drukker en vroemmt bijna uit zijn voegen.
Daarom is WR hard op zoek naar HBO-ers en academisch opgeleiden, die zich thuis voelen in een doe-cultuur pur sang en die willen en kunnen presteren in de meest uiteenlopende branches en sectoren.

Vertaal jij je carriëre in VROEMMM?
Dan staat je dit te doen: Zet de beste stap die je ooit deed en maak de overstap naar WR Financiële Detachering. WR verwelkomt je met een salaris, dat gegarandeerd een goed bedraagt dan je huidige salaris. Met een lease-auto waarvoor je geen eigen bijdrage betaalt. En met het perspectief van een opleidingsprogramma, waar je als financieel professional in alle opzichten nog beter van wordt dan je al bent.

Meer informatie of gelijk een afspraak maken? Stuur een e-mail naar INFO@WR.NL of bel 0800-PLUSSEN of 0800-7587736.


Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.