Inloggen

Relatiebeheerder | Samenstellen | 3.500 - 6.000

Organisatie

Wij bedienen onze klanten op het gebied van accountancy, fiscale advisering, loon- en salarisadministratie, automatisering en personeelsmanagement. Wij zijn een groeiende en vooruitstrevende organisatie waarin deskundigheid in combinatie met een praktische werkwijze kenmerkend is. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, net als een gezonde balans tussen werk en privé.

Functie

Accountant Relatiebeheerder | Samenstellen | 3.500 – 6.000 | Relatiebeheerder Voor de vacature als Relatiebeheerder Heemskerk Samenstellen ga je het volgende doen:
  • Wij zoeken een gedreven en enthousiaste collega die ervaring en vooral affiniteit heeft met samenstelopdrachten en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
  • Je bent in staat zelfstandig en effectief te functioneren binnen ons kantoor, je bent communicatief sterk en met jouw kennis en ervaring coach je collega’s in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei.
  • Tevens voel je je verantwoordelijk voor jouw cliëntenportefeuille en ben je een gesprekspartner en adviseur voor jouw cliënten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Relatiebeheerder, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Relatiebeheerder “Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, het liefst spd, hbo-accountancy of hbo-be aangevuld met 2 of meer jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een samenstelpraktijk.
  • Indien je de AA-opleiding volgt of hebt afgerond is dat een pré, maar dat is geen vereiste.
  • Verder ben je in staat zelfstandig een cliëntenportefeuille te onderhouden en uit te breiden.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Kenmerken voor de functie die wij belangrijk vinden zijn met name ondernemerschap, doorzettingsvermogen en daadkracht.
  • Daarnaast ben je stressbestendig, betrokken en sociaal en beschik je over een gezonde dosis humor.
  • Je woont in de omgeving van Heemskerk, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Purmerend.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 6.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Manager Accountancy

Meer vacatures in de stad
Heemskerk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.