Inloggen

Elektro Monteur Installaties | MBO | 2.100 - 3.300

Organisatie

Wij vormen een middelgrote speler in de markt van de installatietechniek en zijn voornamelijk actief in het zuiden van Nederland. Wij hechten aan persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling van onze medewerkers en bieden ze veel eigen inbreng, zelfstandigheid en initiatief. Speerpunten zijn het innovatief en proactief bezig zijn in een mensgerichte, informele cultuur.

Functie

Elektro Monteur Installaties | MBO | 2.100 – 3.300 | Elektromonteur

Voor de vacature als Elektro Monteur Installaties Sint Philipsland MBO ga je het volgende doen:

Je gaat werken in een jong en ambitieus team dat zich voornamelijk richt op de utiliteit. Doel van de functie: Je voert zelfstandig elektrotechnische montagewerkzaamheden uit aan bestaande en nieuwe installaties en verzorgt uitbreidingen en vervangingen aan elektrotechnische installaties. Je hebt ruime ervaring in de montage van sterkstroom- en zwakstroominstallaties in de Utiliteitsbouw. Ook voor veel voorkomende installaties zoals brandmeld-, data alarm en domotica installaties is basiskennis vereist.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Elektro Monteur Installaties, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Elektromonteur “Monteur Elektrotechnische Installaties, Monteur Installatietechniek E”.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde VMBO of MBO opleiding richting elektrotechniek. Tevens ben je in het bezit van een eerste monteurs diploma (EMSI of EMEI en een VCA diploma. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent een doorzetter die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt. Verder ontwikkelen is voor jou geen vraag maar een drive. Je woont in de omgeving van Sint Philipsland, Bergen Op Zoom, Roosendaal, Oude Tonge, Steenbergen en Sint Maartensdijk.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.100 tot Euro 3.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur E-Installaties

Meer vacatures in de stad
Sint Philipsland

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.