Inloggen

Jr Ontwerper Elekro Installaties MBO | Domotica | 2.200 - 3.200

Organisatie

Wij zijn actief op gebied van ontwikkeling, productie en onderhouden van intelligente zorgdomotica in heel Nederland.

Wij zijn een bedrijf dat veel aandacht besteedt aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en aan een prettige werksfeer. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Jr Ontwerper Elekro Installaties MBO | Domotica | 2.200 – 3.200 | Aankomend Engineer

Voor de vacature als Jr Ontwerper Elekro Installaties MBO Zwijndrecht Domotica ga je het volgende doen:

De Aankomend Engineer is mede verantwoordelijk voor het ontwerp van elektrotechnische gebouwgebonden installaties met bijbehorende begrotingen. Daarnaast assisteer je het engineeringteam en samen met het team stel je aan de hand van vraagspecificaties, schema’s, bestekken en opnames het elektrotechnisch ontwerp op. Je wordt opgeleid tot kennisbron binnen de afdeling en je onderhoud nauwe contacten met leden van het projectteam zoals de projectleider, werkvoorbereider, calculator, hard- en software engineers en inbedrijfstellers. Als Aankomend Engineer wordt calculatie en werkvoorbereiding van projecten ook van je verwacht.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Jr Ontwerper Elekro Installaties MBO, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Aankomend Engineer “Ontwerper Installaties, Ontwerpen W-Installaties, Engineer Installatietechniek, Engineer HVAC”.

Functie eisen

Wij zoeken een medewerker met een afgeronde elektrotechnische MBO opleiding. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je hebt een grote interesse in de hierboven werkzaamheden, bent leergierig en wilt graag (verder) opgeleid worden als engineer. Bij indiensttreding zal in samenspraak met jou een opleidingsplan worden opgesteld. We verwachten een gemotiveerde, enthousiaste kandidaat die van aanpakken weet en een proactieve instelling heeft. Je woont in de omgeving van Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Gouda en Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.200 tot Euro 3.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Engineer W-Installatietechniek

Meer vacatures in de stad
Zwijndrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.