Inloggen

Onderhoudsmonteur | Koeltechniek | 2.100 - 3.000

Organisatie

Wij zijn een grote, merkonafhankelijke speler op het gebied van service en onderhoud. Ons bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt projecten op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek, elektrotechniek en grootkeukentechniek in de retail en hospitality in Nederland en omringende landen.

Wij zijn een groeiend en innovatief bedrijf. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers.

Functie

Onderhoudsmonteur | Koeltechniek | 2.100 – 3.000 | Onderhoudsmonteur

Voor de vacature als Onderhoudsmonteur Amersfoort Koeltechniek ga je het volgende doen:

Je maakt deel uit van een tweekoppig team van (basis)onderhoudsmonteurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het tijdig uitvoeren van het onderhoud en het schoonmaken van koeltechnische en/of grootkeuken apparatuur (koelmeubelen, condensors & apparatuur grootkeukens). Tevens zal je op verzoek de servicemonteurs in de regio ondersteunen bij technische werkzaamheden. Met een bedrijfsauto die jullie ter beschikking wordt gesteld, opereer je samen zelfstandig vanuit je woonplaats (om die reden geven wij er de voorkeur aan dat de teamleden vlak bij elkaar wonen). Dagelijks rapporteer je aan het hoofdkantoor via je tablet.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudsmonteur, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Onderhoudsmonteur “Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer, Monteur STEK, Monteur F-Gassen”.

Functie eisen

Je hebt geen ervaring of diploma’s nodig. Ben je een starter op de arbeidsmarkt, spreek je goed Nederlands, ben je fulltime inzetbaar, in het bezit van een rijbewijs, wil je met je handen werken en vind je het niet erg om vies te worden? Dan zijn we op zoek naar jou. Wel word er gevraagd naar de juiste (servicegerichte) instelling en motivatie.

Je bent betrokken, betrouwbaar, en pro-actief. Bij goed functioneren en indien je servicegericht blijkt te zijn, is er de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van servicemonteur. De ambitie om aanvullende opleidingen te volgen dient dan uiteraard aanwezig te zijn.

Je woont in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Almere en Veenendaal.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.100 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur Koelinstallatietechniek

Meer vacatures in de stad
Amersfoort

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.