Inloggen

Calculator Onderhoud Renovatie | Vastgoed Bouw | 2.500 - 4.500

Organisatie

Wij zijn actief in het onderhoud van vastgoed voor de professionele vastgoedmarkt. Onze onderneming is gestart als een traditioneel schildersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een multi disciplinair vastgoedbedrijf. Wij zijn voornamelijk actief voor de professionele opdrachtgevers zoals VvE beheerders, beheerders, vastgoedbeleggers, institutionele beleggingsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en overheidsinstanties.
Wij bieden een open werksfeer met prettige en vakbekwame collega’s. Wij hebben een mentaliteit die gericht is op teamwerk, het leveren van kwaliteit, het nakomen van afspraken en het investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Functie

Calculator Onderhoud Renovatie | Vastgoed Bouw | 2.500 – 4.500 | Calculator

Voor de vacature als Calculator Onderhoud Renovatie Wateringen Vastgoed Bouw ga je het volgende doen:
Als calculator maak je zelfstandig kostprijsberekeningen en stel je offertes op voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en planmatig vastgoed onderhoud. Als werkvoorbereider bereid je de opkomende projecten goed voor zodat alle voorzieningen zijn getroffen en de opstart bestellingen en de eerste afspraken met betrokkenen zijn gemaakt. Gedurende het project bewaak je het meer en minderwerk en bewaak je de toegestane werkuren. Ook onder bepaalde tijdsdruk, weet je de juiste accuratesse te behouden en kan je snel schakelen. Je beschikt over commerciële kwaliteiten waardoor je de kostprijs zo laag mogelijk weet te houden. Je speelt proactief in op mogelijk plotselinge wisselingen van de planning. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel naar de opdrachtgevers als naar de medewerkers op locatie. Met eventuele conflicten op de werkvloer weet je behendig om te gaan en tot een oplossing te brengen. Taken en verantwoordelijkheden: Het beoordelen en inboeken van nieuwe aanvragen in Bartels Software; Het opstellen van inspectieverslagen na werkbezoeken; Het opnemen en uitwerken van hoeveelheden (op locatie en/of vanaf tekening); Het bewaken van de planning en het tijdig communiceren naar de opdrachtgever; Het opvragen van offertes bij onderaannemers en deze concreet beoordelen; Het commercieel prijzen van aanbiedingen en opstellen van offertes in overleg met de directie; Het voorbereiden van opkomende projecten ( wanneer hier tijd voor beschikbaar is ) Het opstellen van meer en minderwerk rapportages.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Calculator Onderhoud Renovatie, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Calculator “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

  • Ervaring als zelfstandig calculator in schilderwerk en vastgoedonderhoud, zowel in nieuwbouw, renovatie en planmatig vastgoedonderhoud;
  • Commercieel inzicht; Cijfermatig inzicht;
  • MBO c opleiding; Ervaring met Bartels Datastore software is een pré;
  • Ervaring met geautomatiseerde programma’s,
  • Word en Excel is een must.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Blijft onder hoogspanning goed functioneren; Geen 8-5 mentaliteit;
  • Je bent analytisch zeer sterk en weet op een creatieve manier oplossingen te bedenken;
  • Je bent pro actief en denkt graag mee voor de lange termijn en komt met verbeteringsvoorstellen voor de toekomst.
  • Je woont in de omgeving van Wateringen, Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Calculator Bouw

Meer vacatures in de stad
Wateringen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.