Projectleider Bouw | HBO | 3.300 - 4.800

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details
 • Motivatie kan later! CV ook.
 • 97% tevreden
 • WR: 29 jaar ervaring
 • Alleen voor vaste banen
 • Persoonlijke gegevens zijn alleen voor passende werkgevers

Projectleider Bouw | HBO | 3.300 - 4.800

Organisatie

Ons bedrijf is een combinatie tussen een technisch ontwerpbureau en een productiebedrijf en functioneert daarbij als een zeer gespecialiseerde (onder)aannemer. De organisatie is in deze samenstelling uniek in Nederland. Projecten worden van ontwerp tot realisatie in eigen beheer uitgevoerd.
Als groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers (met en zonder werkervaring) die deel willen nemen aan onze missie van het realiseren van uitdagende architectuur over de hele wereld. Wij zoeken resultaatgerichte teamspelers die onze projecten tot een succes weten te maken.Als je nog niet zoveel ervaring hebt, wees gerust, de eerste periode word je intensief begeleid zodat je jezelf goed kan ontwikkelen en ervaring kunt opdoen. Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat wij onze mensen blijven uitdagen en samen doelen bereiken. Zo zijn er talloze doorgroeimogelijkheden naar senior rollen of andere rollen vanwege het multidisciplinaire karakter van ons bedrijf. Het hangt er helemaal van af welke ambities en talenten jij hebt en hoe wij jou het beste in je kracht kunnen zetten. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Projectleider Bouw | HBO | 3.300 - 4.800 | Projectleider

Voor de vacature als Projectleider Bouw Delft HBO ga je het volgende doen:
Als projectleider geef je zelfstandig leiding aan 1 of meerdere projecten tegelijk. Overzicht krijgen en behouden doe je van nature. Jij bent degene die vooruit kijkt en uitdagingen aangaat. Je bent niet alleen proactief richting tijd- en geldbesparing, maar ook oplettend wat betreft kwaliteitswaarborging, capaciteits- en marktomstandigheden. Bovenal heb je continu de klantwens voor ogen, wat wil de klant nu echt en zijn we op de goede weg om dat te bereiken? Je hebt er plezier in om samen te werken. Je stuurt intern de projectteams aan (de teamgroottes variëren van 2 tot 15 personen). Met jouw enthousiasme en gestructureerde aanpak weet je iedereen te motiveren en de goede kant op te bewegen, van engineers, constructeurs, technisch tekenaars tot inkopers, fabriek medewerkers en monteurs. Bij (middel)grote projecten zit je meestal samen met je team in een projectkamer en word je ondersteund door één of meerdere projectcoördinatoren. Voor externe partijen ben jij het aanspreekpunt. Het grootste deel van de communicatie loopt via jou. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers, architecten, adviseurs en constructeurs maar ook gemeentes en leveranciers van grote speciale inkopen. Je hebt affiniteit met techniek en begrijpt op grote lijnen de inhoud. De combinatie van zowel het ontwerpen als het produceren en monteren vind je leuk en je weet je affiniteit in te zetten om tot een beter resultaat te komen.


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectleider Bouw, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Projectleider Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader.

Functie eisen

 • Communicatief ben je sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en hebt sterke spreek- en schrijfvaardigheden, Duits is een pre.
 • Je leeft op onder tijdsdruk en deadlines.
 • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting architectuur, bouwtechniek, bouwmanagement of vergelijkbaar en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een natuurlijk leider, samenwerken in teams gaat je makkelijk af en je weet anderen te motiveren.
 • Je kunt goed luisteren en je in de ander verplaatsen.
 • Je overziet de grote lijnen, je bent goed in vooruitdenken en hebt een oplossingsgerichte mentaliteit.
 • Je woont in de omgeving van Delft, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.300 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.