Inloggen

Sr Accountant | MKB | 3.500 - 6.800

Organisatie

Wij helpen ondernemers bij ondernemersvragen door strategisch mee te denken en te adviseren. Daarbij staat de ondernemer centraal. Cijfers zijn belangrijk, maar het echte succes zit in de ondernemer zelf. Wij werken vooral voor ondernemers die vooruit willen. Wij zijn een betrokken en actieve partner. Wij houden niet van fratsen, wel van aanpakken. Wij doen wat we zeggen en we doen zaken goed of we doen ze niet.
Wij werken met een middelgroot team bevlogen medewerkers in een informele omgeving. Wij hebben deskundige accountants, controllers, fiscaal juristen, administratieve dienstverleners en financieel planners in huis.

Functie

Sr Accountant | MKB | 3.500 – 6.800 | Ervaren Accountant

Voor de vacature als Ervaren Accountant Amsterdam MKB ga je het volgende doen:
Je bent tekenend accountant voor onze audit- en samenstelpraktijk Je geeft leiding aan collega’s in de audit- en samenstelpraktijk Je bent actief betrokken in de audit- en samenstelpraktijk Je zorgt voor de compliance van kantoor Je draagt bij aan de vaktechnische ontwikkeling van kantoor Je blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving en je bent verantwoordelijk voor de vertaling daarvan naar de praktijk en de interne organisatie Je brengt bedrijfseconomische en audit technische adviezen actief naar je klant Je signaleert fiscale -, audit- en bedrijfsrisico’s en je informeert je klant daar actief over Je onderhoudt proactief en zelfstandig contact over je werk met de klant.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Accountant, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Ervaren Accountant Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Registeraccountant of Accountant-Administratieconsulent met certificerende bevoegdheid. Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring als openbaar accountant.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je gaat voor persoonlijke én zakelijke groei Je helpt bouwen aan de realisatie van onze ambitie Je voelt je verantwoordelijk voor de realisatie van jouw eigen ambitie Je begrijpt ondernemers in het MKB en je bent in staat je met ondernemers te verbinden Je beseft dat kwaliteit, klantgerichtheid en pro-activiteit randvoorwaarden zijn voor dienstverlening in het algemeen en onze dienstverlening in het bijzonder Je bent gespitst op adviesmogelijkheden bij onze klanten Je bent in staat om écht in contact te zijn met je klant, want in contact kan alles! Je helpt onze klanten zakelijk én persoonlijk groeien. Ons doel is namelijk om ondernemers écht te helpen. Wij merken dat we dat kunnen! Je voelt je verbonden met onze kernwaarden
Je woont in de omgeving van Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Zaandam en Haarlem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 6.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Amsterdam

Meer vacatures in Amsterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.